Natuurlijk
Zonder
Stress

Natuurlijk Zonder Stress

Natuurlijk wil ook jij een leven zonder stress. Maar zie jij soms door de bomen het bos niet meer? Heb je het gevoel dat jij altijd druk bent? Weet je dat het zo niet langer door kan gaan, maar heb je geen idee hoe je dit kunt veranderen? Dan is het coachtraject “Natuurlijk Zonder Stress ” echt iets voor jou!  “Natuurlijk Zonder Stress” is een compleet coachtraject om van uw stress of burn-out af te komen.

Natuurlijk en intuïtief

Alle sessies spelen zich af in de natuur. Dit kan zijn het bos waar Wijze Wolf regelmatig te vinden is maar ook een natuurgebied dichter bij jou in de buurt is mogelijk. Het coachingstraject bestaat uit opdrachten in de natuur, wat systemisch werk en het spiegelen aan de natuur. Daarnaast is het mogelijk om te werken met de hond als co-coach. Door opdrachten te doen met de hond worden jouw patronen en gedragingen al snel helder. Hierop kunnen we reflecteren en je krijgt de kans te experimenteren met nieuwe manieren van reageren op situaties. 

Als intuïtief coach kies ik er bewust voor om geen kant en klaar programma neer te zetten. We kijken samen wat er zich aandient en spelen daarop in. Dit is volgens mij de meest natuurlijke manier van coachen. We gaan er samen voor zorgen dat jij inzicht gaat krijgen in de factoren die bij jou stress oproepen. Vervolgens ga je ontdekken welke gedachten, gedragingen of gewoontes jij kunt ontwikkelen om deze stress aan te kunnen. We gaan op zoek naar jouw eigen natuurlijke wijsheid die ergens diep verborgen in je zit. Het enige wat ik als coach doe, is jou helpen deze wijsheid terug te vinden.  

Meer informatie

Stress is helemaal zo slecht nog niet, het kan zeer nuttig zijn  om zo af en toe stress te ervaren. Het wordt pas een probleem als stress jou hindert in je dagelijks leven. Het is dus van belang dat je stress herkent en leert hoe je ermee om kunt gaan. Zo ontstaat, op natuurlijke wijze, het pad van Stress naar Levensles en leef je Natuurlijk Zonder Stress!

Wil je meer weten? Neem dan NU contact op.  

natuurcoaching
natuurcoaching
coachen met honden
natuurcoaching