Kleine Wijze Wolf

Wat Kleine Wijze Wolf kan doen voor jou

Kleine Wijze Wolf biedt kindercoaching op maat. Kleine Wijze Wolf is er niet alleen voor de kleintjes, maar voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. De coaching is vooral gericht op sociale vaardigheden, weerbaarheid en faalangst of andere vormen van angst (bijvoorbeeld angst voor honden). Verder kan de LeesWOLF kinderen helpen die wat problemen ondervinden in het lezen. Door mijn achtergrond in het basisonderwijs en als docent Nederlands heb ik de competenties en kwaliteiten om kinderen op een kwalitatief goede manier te begeleiden. 

Lekker naar buiten

Zoals alle coachingstrajecten van Wijze Wolf, spelen ook de trajecten van Kleine Wijze Wolf, zich buiten af, in de natuur, met uitzondering van LeesWOLF. Dit is niet alleen heel gezond, maar zorgt er ook voor dat een kind zich op zijn gemak voelt. Het voelt niet als therapie of training, maar als lekker buiten spelen met de hond. In het contact met de hond leert het kind spelenderwijs wat zijn eigen gedrag kan oproepen bij andere kinderen en krijgt het kind de mogelijkheid om te leren hoe het anders kan. Op die manier staat een kind weer snel in zijn KRACHT.

Lezen is leuk

Voor veel kinderen is lezen tegenwoordig een ding dat MOET. En wat moet is vaak niet leuk. In de huidige maatschappij waar veel met beeld en geluid wordt gewerkt en computers niet meer zijn weg te denken, is het voor kinderen steeds moeilijker om lezen nog leuk te vinden.  En als je iets niet leuk vindt, doe je er vaak ook niet zo je best voor. Dus ben je er niet zo goed in. En als je ergens niet zo goed in bent, vindt je het al helemaal niet leuk. MAAR…. als je mag voorlezen aan een hele lieve stoere hond, dan wordt het ineens een heel ander verhaal. De LeesWOLF kan daarom echt heel goed helpen bij leesproblemen! LeesWOLF heeft een echte  Amerikaanse opleiding gehad tot R.E.A.D. (reading education assistance dog).  Je kunt  alles lezen over het programma van R.E.A.D  op de pagina van LeesWOLF. 

Bekijk ons aanbod

Ben je benieuwd geworden naar wat Kleine Wijze Wolf kan doen voor jouw kind? Zou je willen weten of Kleine Wijze Wolf ook iets kan doen bij jou op school? Ben je nieuwsgierig naar die Amerikaanse opleiding van de LeesWOLF? Bekijk dan snel ons aanbod. Wie weet kan Kleine Wijze Wolf jou ook helpen! 

WolvenKRACHT

Vind jij het soms spannend om te praten met mensen die je niet kent? Vind je het lastig om aan andere kinderen te vragen of je mee mag spelen? Zou je wel eens willen leren hoe je duidelijk kunt zeggen dat je iets niet wilt? Kortom, zou je wel wat WolvenKRACHT kunnen gebruiken? Dan is de een WolvenKRACHT training van Kleine Wijze Wolf misschien iets voor jou!

De LeesWolf

Lezen is leuk! Maar is dat zo? Wat nu als je helemaal niet zo goed kan lezen? Dan is het misschien helemaal niet zo leuk. Kleine Wijze Wolf wil jou helpen om beter te leren lezen. Hij kan dat echt, hij heeft daarvoor geleerd! Kleine Wijze Wolf heeft geweldige tips voor jou. Wil jij samen met Kleine Wijze Wolf beter leren lezen? Dan wordt lezen voor jou ook weer leuk!