Inzicht in ...

coachwandeling-Inzicht-In

Coachwandeling Inzicht In...

coachen met honden

Zie jij soms door de bomen het bos niet meer? Gaan er dingen niet zoals je wilt, maar heb je geen idee hoe je dit kunt beïnvloeden? Zit je ergens mee en kan je het antwoord zo één, twee, drie niet vinden? Dan is de coachwandeling “Inzicht in ” precies wat jij nodig hebt. Samen gaan we het bos in. Tijdens de wandeling krijg je van mij allerlei opdrachten waardoor je ruimte in je hoofd krijgt. Dit kunnen mindfulness opdrachten zijn of opdrachten met de hond. Als we dan wat verder lopen, zal je ontdekken dat de natuur je een spiegel voorhoudt. Overtuigingen worden duidelijk, patronen herkenbaar en zo ontdekken we samen wat jouw hulpvraag eigenlijk is. Het is een wandeling waarbij je door zelfonderzoek en opdrachten inzicht krijgt in jouw eigen vraagstuk. Dit proces gaat behoorlijk snel en het zou goed kunnen dat je ook al inzicht krijgt in wat je zou kunnen of willen veranderen. 

Als je van honden houdt, is het mogelijk om bij deze wandeling ook te werken met een wolfhond. Wolfhonden zijn heel direct en puur in hun communicatie. Zij reageren direct op jouw gedrag en in het contact met de hond wordt je eigen gedrag direct duidelijk. Dit kan soms erg confronterend zijn maar geeft ook veel inzicht en daar gaat het om! Door vervolgens met de hond oefeningen te doen, kan je experimenteren met nieuw gedrag en direct zien en ervaren wat dit voor effect heeft. Het werken met de hond is geheel vrijblijvend, maar het zal zeker iets toevoegen. 

De coachwandeling “Inzicht In” duurt ongeveer 90 minuten. Je zult versteld staan over de inzichten die je in die éne wandeling opdoet. Misschien is die éne wandeling genoeg om zelf weer verder te kunnen en misschien geeft het aanleiding tot het maken van een afspraak voor een vervolgtraject Die keus is geheel aan jou!

Wil jij ook “Inzicht in…..“? Of wil je meer informatie over deze wandeling, neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

natuur als coach
natuurcoaching
stress-coaching-burnout
natuurcoaching