aanbod-coaching

Aanbod

Wat hebben wij te bieden?

Natuurcoaching

Het aanbod van Wijze Wolf coaching is gericht op coaching in en met de natuur. Dit houdt in dat wij geen praktijkruimte hebben en dat jij bereid moet zijn om lekker de natuur in te gaan. Als door omstandigheden wandelen niet zo lang kan, kunnen we hier oplossingen voor zoeken. De natuur ingaan betekent dat er rekening gehouden dient te worden met de weersomstandigheden door bijvoorbeeld je kledingkeuze aan te passen en voor goed lopende schoenen te kiezen. In sommige coachingstrajecten speelt de hond een belangrijke rol. De hond is als het ware de co-coach. Vanzelfsprekend werken we met honden die hiervoor zijn opgeleid. Mocht je angst hebben voor honden of het niet fijn vinden om met honden te werken, dan is dat geen probleem. Geef het even aan dan kan daar rekening mee gehouden worden. 

Burn-out en meer

Wijze Wolf natuurKRACHTcoaching heeft een speciaal traject dat zich richt op het herstellen van een burn-out en het omgaan met stress. Maar daarnaast is het ook mogelijk om aan andere hulpvragen te werken. Wat jouw hulpvraag ook is, we gaan er samen voor zorgen dat jij jouw eigen natuurlijke kracht vindt om jouw hulpvraag goed op te lossen.  

Bekijk ons aanbod

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen, bekijk dan snel ons AANBOD en ONTDEK, ERVAAR en BELEEF de natuurKRACHTcoaching van Wijze Wolf . Informatie over prijzen is te vinden onder het kopje contact in de taakbalk. 

ONTDEK

Ontdek de voordelen van het coachen in de natuur door deze coachwandeling inzicht in stress. Mindfulness in de natuur geeft ruimte in het hoofd waardoor inzicht ontstaat.

ERVAAR

Ervaar het coachen met de honden. Op een speelse manier houden zij je een spiegel voor. Door samen met de hond opdrachten uit te voeren, krijg je inzicht in jouw eigen kwaliteiten!

BELEEF

Stress hebben we allemaal, maar teveel stress kan tot nare klachten leiden. Beleef hoe je van stress tot levensles komt. Leer hoe je met jouw stress om kunt gaan. Zo vind jij, jouw eigen hartKRACHT terug.